Friday, July 22, 2011

Alah malas nya nak balik melaka . makin hitam lahh aku . -__-" . TOLONG ~ !! . haha . melaka ada apa ? kenapa lahh dapat melaka . bagi lahh tempat yang best sikit . alahh perangai . dah lah kelas jauh nak m****s . naik turun tangga dah macam nak naik batu cave dah . tinggal pecah kelapa je dah macam macha . budak sebelah ni , aku tulis post ni yang dia tercegat tengok aku buat apa . pergi lahh beli air ke , big mc ke , double cheese lahh paling cikai . tu pun tak mampu nak belanja . tinggal kan kat sini tahu lahh . HAHA .

blarh lahh . ngantuk la .

No comments:

Post a Comment